Blog

Τι είναι βιολογικό κρέας και τι είναι ελευθέρας Βοσκής
Τι είναι βιολογικό κρέας και τι είναι ελευθέρας Βοσκής
Βιολογικό και Ελευθέρας Βοσκής Κρέας (Κοτόπουλο & Μοσχάρι) στην Ελλάδα Στην Ελλάδα, όπως και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, η παραγωγή βιολογικού κρέατος και κρέατος “ελευθέρας βοσκής” διέπεται από συγκεκριμένες... Διαβάστε περισσότερα...
Τι είναι το Black Angus
Τι είναι το Black Angus
Μοσχάρι Ράτσας Black Angus:  Το Black Angus (ή Aberdeen Angus) είναι μία βρετανική φυλή βοοειδών κρεοπαραγωγής με καταγωγή από τη Σκωτία. Ξεχωρίζει για το μαύρο τρίχωμα και τη φυσική απουσία... Διαβάστε περισσότερα...
Τι είναι το Βουβαλίσιο Κρέας
Τι είναι το Βουβαλίσιο Κρέας
Εκτροφή Βουβαλιών στην Ελλάδα Βουβάλια να βόσκουν ελεύθερα σε παραλίμνια λιβάδια της λίμνης Κερκίνης – η περιοχή αυτή στη δυτική περιφέρεια Σερρών φιλοξενεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού βουβαλιών στην... Διαβάστε περισσότερα...
Τι είναι cerdo ibérico
Τι είναι cerdo ibérico
Το χοιρινό κρέας Ibérico (ισπανικά: cerdo ibérico) προέρχεται από τον μοναδικό μαύρο χοίρο της Ιβηρικής Χερσονήσου, γνωστό και ως Pata Negra λόγω των σκούρων οπλών του. Θεωρείται από τις κορυφαίες πρώτες... Διαβάστε περισσότερα...
Τι είναι Wagyu Japanese
Τι είναι Wagyu Japanese
Εκτροφή Wagyu στην Ιαπωνία Μοσχάρια Wagyu της ιαπωνικής μαύρης φυλής (Tajima) σε φάρμα στον νομό Hyōgo. Από αυτά προέρχεται το περίφημο Kobe Beef, εφόσον το κρέας τους πληροί τα αυστηρά... Διαβάστε περισσότερα...